Fullstack-utvecklare

Vill du arbeta i ett team där du får möjligheten att tillsammans med kompetenta kollegor hjälpa våra kunder att bygga digitala lösningar inom bank och finans?

Då har vi på LeanOn rätt utmaning för dig!


LeanOn utvecklar systemlösningar som idag används hos några av Nordens största banker, börser och värdepappersbolag. Finansbranschen står inför stora utmaningar med digitalisering och ökad reglering och i det sammanhanget spelar LeanOn en viktig roll. LeanOn befinner sig i en expansiv fas med flera stora satsningar både hos våra kunder och inom vårt eget produktutbud. Vi söker därför flera nya kollegor i rollen som fullstack-utvecklare, till våra kontor i centrala Stockholm och Uppsala.  

Vår vision är att vara en arbetsplats där våra medarbetare trivs och får möjligheten att växa och utvecklas. Vi har ett tydligt fokus och en hög ambition i dessa frågor vilket har lett till att vi blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser flera år i rad. 


Din vardag

Som fullstack-utvecklare på LeanOn arbetar du med systemutvecklingens alla delar; från kravställningsarbete, arkitektur och design till utveckling, testning och slutleverans. Du blir en del av ett team där du samarbetar med kompetenta kollegor. Tillsammans tar ni er an projekt, som exempelvis kan innebära vidareutveckling av någon av våra produkter eller nyutveckling i tätt samarbete med våra kunder. Då vi jobbar med ett flertal olika kunder ges du möjlighet att variera ditt arbete. Vår ambition är att du som fullstack-utvecklare ska bidra inom såväl backend som frontend. Hos oss på LeanOn får du en varierad och utvecklande roll genom våra olika interna kundprojekt och även möjlighet till konsultuppdrag hos våra kunder. Vad som blir ditt nästa projekt är du själv med och påverkar.


Vem vi söker

Troligtvis har du en teknisk universitetsutbildning i grunden där programmering ingått. Utan hinder ska du kunna skriva och tala svenska och engelska. Du har ett stort intresse för komplex systemutveckling och du trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra i projekt. Du har förmågan att kunna prioritera bland dina uppgifter och är mån om att säkerställa en hög kvalité i det du gör. Att bidra med dina kunskaper såväl som att ta till dig ny kunskap från andra är en självklarhet för dig. 

Tekniskt sett ser vi framför oss att du är erfaren inom:
· Java
· Spring Boot
· Microservices-arkitektur
· Frontend-utveckling med JavaScript, framför allt inom React

Beroende på erfarenhet och ditt engagemang anpassas uppgifterna med målet att du från start eller på sikt kommer kunna ta ett större ansvar i våra projekt för exempelvis teknikval och arkitektur. På LeanOn arbetar vi utifrån visionen att vi bygger bolaget tillsammans och varje individs bidrag är därför viktigt och värderas!


Vad kan vi erbjuda dig?

· En arbetsplats som befinner sig i en spännande expansiv fas där dina idéer uppmuntras. 

· Varierande arbetsuppgifter och möjlighet att påverka.

· En flexibel arbetsplats med stor frihet att planera vardagen för att få arbete och privatliv att gå ihop. 

· Sociala aktiviteter: vi vill att du ska må bra, trivas och ha roligt på arbetet och därför arrangerar vi regelbundet olika sociala aktiviteter.

· Individuella kompetensutvecklingsmöjligheter exempelvis interna utbildningsdagar och internationella teknikkonferenser.

· Generösa förmåner med till exempel maximalt friskvårdsbidrag och extra föräldraförmåner. 

· Möjlighet att välja din egen arbetsutrustning. 

Ansökan

Skicka din ansökan till jobb@leanon.se. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta jobb@leanon.se. Intervjuer sker löpande.

Ort: Vi söker fullstack-utvecklare både till Stockholm och Uppsala 
Omfattning:
Heltid

Varmt välkommen med din ansökan och bli en del av ett växande Great Place to Work-företag!

När du ansöker om anställning hos LeanOn behandlas dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.