Fullstackutvecklare med fokus på frontend och JavaScript 

På LeanOn utvecklar vi systemlösningar som idag används hos några av Nordens största banker, börser och värdepappersbolag. Finansbranschen står inför ett kontinuerligt digitaliseringsarbete för att möta krav från kunder och myndigheter samt för att skydda sin verksamhet från morgondagens cyberhot. I det sammanhanget spelar LeanOn en viktig roll där vi med hög teknisk kompetens och domänkunskap bidrar till våra kunders lösningar!  

>> Det bästa med LeanOn är viljan att investera i sina medarbetare. Vare sig det gäller konferenser, utbildningar, ta 10 min framför en whiteboard, snacket i fikarummet. Oavsett roll så tar man tiden att lära/hjälpa/prata med varandra. 

Din vardag 

Vi befinner oss just nu i en spännande fas med flera satsningar både hos våra kunder och inom vårt egna produktutbud. Som Fullstack-utvecklare kommer du att ha din tyngd på frontendutveckling men vid behov stötta upp på backendsidan.  

Du ingår du i ett av våra team där du deltar i alla delar av utvecklingsprocessen; från kundmöten, kravställning, utveckling, testning, och produktionssättning med stöd av backendutvecklare och UX designers. Tillsammans tar vi oss an projekt, som exempelvis kan innebära att utveckla i någon av våra produktmiljöer eller bygga en onlineplattform för någon av våra kunder. Hos oss på LeanOn får du en varierad och utvecklande roll genom våra olika interna kundprojekt men även genom möjlighet till konsultuppdrag hos våra kunder.    

Vad kan vi erbjuda dig? 

  • En arbetsplats som befinner sig i en spännande utvecklingsfas där dina idéer värderas   
  • Flexibla arbetstider och hybridkontor  
  • Individuell kompetensutvecklingspott där du sätter agendan, ex kurs eller internationell teknikkonferens
  • Månadsvisa aktivitetsbaserade AW:s och företagsgemensamma konferenser varje år 
  • 5000kr i friskvårdsbidrag 
  • Möjlighet att välja din egen arbetsutrustning 

Vem vi söker 

Vi söker dig med erfarenhet av såväl backend- som frontendutveckling inom framförallt Java och JavaScript.  

Kvalifikationer:  

  • Djupa kunskaper inom JavaScript, Typescript, React, HTML och CSS 
  • Goda kunskaper inom Java och Spring framework 

Meriterande kunskaper: Node.js, Svelte och testning med verktyg såsom (testing-library, jest eller vitest). 

Som person trivs du med ansvar och har förmågan att effektivt prioritera och driva ditt arbete framåt. Du har lätt för samarbete med kollegor inom olika kompetensområden och känner dig trygg med att uttrycka dina åsikter och vara rådgivande, särskilt när det gäller teknikval och design, för att på bästa sätt möta kunders önskemål. 

På LeanOn bygger vi företaget tillsammans och värderar varje individs bidrag. Vi söker därför en person som inte bara uppskattar att bidra till förbättring utan också har förmågan att lyfta och driva igenom olika idéer. Din entusiasm och ditt engagemang kommer att vara en viktig del av vårt team och bidra till vår gemensamma framgång! 

Ansökan

Skicka din ansökan HÄR .
Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta jobb@leanon.se. Intervjuer sker löpande.

Ort: Stockholm eller Uppsala 
Omfattning:
Heltid

Varmt välkommen med din ansökan och bli en del av ett växande Great Place to Work-företag!

När du ansöker om anställning hos LeanOn behandlas dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.