JavaScript-utvecklare

JavaScript-utvecklare till LeanOn!

På LeanOn utvecklar vi systemlösningar som idag används hos några av nordens största banker, börser och värdepappersbolag. Vi står inför en spännande resa med större projektförfrågningar och satsningar inom vårt egna produktutbud och söker därför en JavaScript-utvecklare till vårt kontor i centrala Stockholm.

Som JavaScript-utvecklare på LeanOn arbetar du med systemutvecklingens alla delar; från kravställningsarbete, arkitektur och design till utveckling, testning och slutleverans. Du blir en del av ett projekttteam där du omges av kompetenta medarbetare. Tillsammans tar ni er an projekt, som exempelvis kan innebära att utveckla i någon av våra produktmiljöer eller bygga en onlineplattform för någon av våra kunder.

Hos oss på LeanOn får du på så vis möjlighet till en varierad och utveklande roll genom våra tre affärsområden; produkter, interna kundprojekt och konsultuppdrag hos våra kunder. Vad som blir ditt nästa projekt är du själv med och påverkar.

Vi söker dig som har arbetat med Java eller JavaScript React under minst 3 års tid. Vidare ser vi gärna att du vill arbeta med systemutveckling där du trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra i projekt.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett kompetent och engagerat team där det är högt i tak och en öppen atmosfär. Hos oss får du arbeta med de finaste märkena inom branschen och hjälpa våra kunder med deras kärnprocesser. Du blir vidare en del av en arbetsplats där medarbetarnas välmående, engagemang och utveckling alltid är i fokus.

Ansökan

Skicka din ansökan till jobb@leanon.se. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta jobb@leanon.se. Intervjuer sker löpande.

Ort: Stockholm 
Omfattning:
Heltid

Välkommen med din ansökan! 

När du ansöker om anställning hos LeanOn behandlas dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.