JavaScript-utvecklare

Vill du arbeta i ett team där du får möjligheten att tillsammans med kompetenta kollegor hjälpa våra kunder att bygga digitala lösningar inom bank och finans?

Då har vi på LeanOn rätt utmaning för dig!  


LeanOn utvecklar systemlösningar som idag används hos några av Nordens största banker, börser och värdepappersbolag. Finansbranschen står inför stora utmaningar med digitalisering och ökad reglering och i det sammanhanget spelar LeanOn en viktig roll. LeanOn befinner sig i en expansiv fas med flera stora satsningar både hos våra kunder och inom vårt eget produktutbud. Vi söker därför en JavaScript-utvecklare till vårt kontor i centrala Stockholm eller Uppsala.

Vår vision är att vara en arbetsplats där våra medarbetare trivs och får möjligheten att växa och utvecklas. Vi har ett tydligt fokus och en hög ambition i dessa frågor vilket har lett till att vi blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser flera år i rad.


Din vardag

Du blir del av ett team där vi arbetar tillsammans för att stödja våra kunder. Vi är ett team där du kommer ha möjlighet att delta i alla delar av utvecklingsprocessen; från kundmöten, kravställning, utveckling, testning, och produktionssättning med stöd av backendutvecklare och UX designers. Tillsammans tar ni er an projekt, som exempelvis kan innebära att utveckla i någon av våra produktmiljöer eller bygga en onlineplattform för någon av våra kunder. Hos oss på LeanOn får du en varierad och utvecklande roll genom våra olika interna kundprojekt och även möjlighet till konsultuppdrag hos våra kunder. Vad som blir ditt nästa projekt är du själv med och påverkar.  

Om du tycker att detta låter intressant och uppskattar att samarbeta och diskutera lösningar med både kunder och kollegor, så vill vi gärna höra från dig! 


Vem vi söker

Vi är ett företag med kompetenta kollegor med stort engagemang där du i din roll har stora möjlighet att påverka och bidra med dina egna idéer. Vi ser därför att du gillar att bidra till förändring genom att ta egna initiativ för att förbättra och utforska nya möjligheter där du trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra i projekt.

Vi arbetar i React men är även öppen för andra erfarenheter inom andra JavaScript ramverk.  

Beroende på erfarenhet och ditt engagemang anpassas uppgifterna med målet att du från start eller på sikt kommer kunna ta ett större ansvar i våra projekt för exempelvis teknikval. På LeanOn arbetar vi utifrån visionen att vi bygger bolaget tillsammans och varje individs bidrag är därför viktigt och värderas!   


Vad kan vi erbjuda dig?

· En arbetsplats som befinner sig i en spännande expansiv fas där dina idéer uppmuntras.  

· Varierande arbetsuppgifter och möjlighet att påverka. 

· En flexibel arbetsplats med stor frihet att planera vardagen för att få arbete och privatliv att gå ihop.  

· Sociala aktiviteter: vi vill att du ska må bra, trivas och ha roligt på arbetet och därför arrangerar vi regelbundet olika sociala aktiviteter. 

· Individuella kompetensutvecklingsmöjligheter där du får möjlighet att utbilda dig under arbetstid. Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom utbildningsdagar och delta på internationella teknikkonferenser.

· Generösa förmåner med till exempel maximalt friskvårdsbidrag och extra föräldraförmåner.

· Möjlighet att välja din egen arbetsutrustning.  

Ansökan

Skicka din ansökan till jobb@leanon.se. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta jobb@leanon.se. Intervjuer sker löpande.

Ort: Stockholm eller Uppsala
Omfattning:
Heltid

Varmt välkommen med din ansökan och bli en del av ett växande Great Place to Work-företag! 

När du ansöker om anställning hos LeanOn behandlas dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.