Systemtestare

Är du en systemtestare som drivs av att ständigt hitta bättre lösningar och som tycker det är kul att dyka ner i spännande detaljer?

Då har vi på LeanOn rätt utmaning för dig!  


LeanOn utvecklar systemlösningar som idag används hos några av Nordens största banker, börser och värdepappersbolag. Finansbranschen står inför stora utmaningar med digitalisering och ökad reglering och i det sammanhanget spelar LeanOn en viktig roll. LeanOn befinner sig i en expansiv fas med flera stora satsningar både hos våra kunder och inom vårt eget produktutbud. Vi söker därför en systemtestare, med placering i centrala Stockholm eller Uppsala.

Vår vision är att vara en arbetsplats där våra medarbetare trivs och får möjligheten att växa och utvecklas. Vi har ett tydligt fokus och en hög ambition i dessa frågor vilket har lett till att vi blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser flera år i rad.  


Din vardag

Som testare kommer du ingå i ett eller flera projekt och vara involverad hela vägen från genomgång av krav med kund, till löpande testning under utvecklingsfasen för att slutligen testa av systemen innan leverans. Du kommer omges av ett engagerat och kunnigt team och få stöd av fullstackutvecklare, UX designers och projektledare som finns nära till hands för att både stötta vid frågor samt för att kunna lösa de eventuella fel som du hittar vid din testning. Tillsammans tar ni er an projekt som exempelvis kan innebära att utveckla i någon av våra produktmiljöer eller bygga en onlineplattform för någon av våra kunder.

Den största delen av testningen består av exploratory testing/utforskande tester där enbart din kreativitet och nyfikenhet sätter gränserna. Vi använder oss även av automations- och integrationstester och i vissa fall kommer du även att skriva den typen av tester. Då detta är en ny roll finns stora möjligheter att själv driva och påverka utformningen av rollen.

Exempel på typer av systemleveranser som vi jobbar med där du kommer testa av aktuella funktioner:

· Webbtjänster för att presentera och hantera finansiell data

· Integrationslösningar för att hantera kommunikation mellan olika system och mapping av data

· Systemstöd för att hantera compliance och rapporter


Vem vi söker

För att lyckas som testare hos oss tror du att du är driven, tar egna initiativ och har förmågan att söka information på egen hand i de fall då du stöter på problem. Du är duktig på att skapa struktur vilket gör det enkelt för andra att följa och sätta sig in i ditt arbete och du trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra i projekt.

Om du vill vara en del av ett växande företag, få stort ansvar från dag ett och tillsammans med ambitiösa och omtänksamma kollegor sträva efter att göra det enkelt för våra kunder samtidigt som vi har kul på vägen, är det här rollen för dig!

Kvalifikationer:

· YH eller Högskoleutbildning med inriktning mot test

· Erfarenhet av att ha jobbat med Exploratory testing/Utforskande testning 


Vad kan vi erbjuda dig? 

· En arbetsplats som befinner sig i en spännande expansiv fas där dina idéer uppmuntras.  

· Varierande arbetsuppgifter och möjlighet att påverka. 

· En flexibel arbetsplats med stor frihet att planera vardagen för att få arbete och privatliv att gå ihop.  

· Sociala aktiviteter: vi vill att du ska må bra, trivas och ha roligt på arbetet och därför arrangerar vi regelbundet olika sociala aktiviteter. 

· Individuella kompetensutvecklingsmöjligheter där du får möjlighet att utbilda dig under arbetstid. Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom utbildningsdagar och delta på internationella teknikkonferenser.

· Generösa förmåner med till exempel maximalt friskvårdsbidrag och extra föräldraförmåner.

· Möjlighet att välja din egen arbetsutrustning.  


Ansökan
Skicka din ansökan till jobb@leanon.se. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta jobb@leanon.se. Intervjuer sker löpande.

Ort: Stockholm eller Uppsala 
Omfattning:
Heltid

Varmt välkommen med din ansökan och bli en del av ett växande Great Place to Work-företag! 

När du ansöker om anställning hos LeanOn behandlas dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.