Kreativ Systemtestare till oss på LeanOn!

På LeanOn arbetar vi utifrån visionen att vara det bolag vi alla vill jobba på och som finansbranschen vill jobba med vilket vi tror har lagt grunden till att vi de senaste åren blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser. Sedan vår start 1998 har vi levererat produkter, systemlösningar och konsulter till våra kunder inom bank- och finansbranschen.

Din vardag

Som Systemtestare kommer du ingå i ett eller flera projekt och vara involverad hela vägen från genomgång av krav med kund, till löpande testning under utvecklingsfasen för att slutligen testa av systemen innan leverans. Själva teamen varierar mellan 3-10 personer beroende på projektets omfattning och du kommer omges av såväl juniora som seniora kollegor som finns nära till hands för att både stötta vid frågor samt för att kunna lösa de eventuella fel som du hittar vid din testning. Den största delen av testningen består av exploratory testing/utforskande tester där enbart din kreativitet och nyfikenhet sätter gränserna. Vi använder oss även av automations- och integrationstester och i vissa fall kommer du även att skriva den typen av tester. 

Exempel på typer av systemleveranser som vi jobbar med där du kommer testa av aktuella funktioner:

  • Webbtjänster för att presentera och hantera finansiell data
  • Integrationslösningar för att hantera kommunikation mellan olika system och mapping av data
  • Systemstöd för att hantera compliance och rapporter

Vem vi söker

För att lyckas som Systemtestare hos oss har du en fantasi och ett öga för detaljer som gör att du hittar felen som ingen annan ser! Du är nyfiken, vill gärna lära dig och har förmågan att söka information på egen hand i de fall då du stöter på problem. För att lyckas i rollen trivs du med att arbeta såväl i team som självständigt och har förmågan att driva ditt arbete framåt med en tydlig struktur och dokumentation som gör det enkelt för andra att sätta sig in i ditt arbete.

Kvalifikationer:

  • YH eller Högskoleutbildning med inriktning mot test
  • Erfarenhet av att ha jobbat med Exploratory testing/Utforskande testning 

Meriterande:

  • Erfarenhet av Selenium eller Cypress

Vår arbetsplats

Vi erbjuder dig en arbetsplats där trivsel och utveckling alltid står i fokus. Vi investerar i våra medarbetare och erbjuder bland annat individuella kompetensutvecklingsmöjligheter, maximalt friskvårdsbidrag och interna utbildningar. Vi tycker vidare det är viktigt att ha roligt tillsammans och under årets gång genomförs därför flera AW:s och konferensresor samt tillställningar där även familjen är välkommen. De flesta aktiviteterna driver vi tillsammans utöver våra vanliga arbetsuppgifter, oavsett om det handlar om att tillfredsställa fikasuget hos kollegorna, köpa in det senaste Nintendospelet eller att sätta upp en ny mobb-programmerings-station. Vi gillar engagemang och uppmuntrar initiativ som stöttar gemenskap och kompetensutveckling inom bolaget, därför är det aldrig komplicerat att styra upp ex en lunch and learn, en spelkväll eller testa den där nya aktiviteten på nästa AW:n.

Ansökan

Skicka din ansökan till jobb@leanon.se. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta jobb@leanon.se. Intervjuer sker löpande.

Ort: Stockholm eller Uppsala 
Omfattning:
Heltid

Välkommen med din ansökan!

När du ansöker om anställning hos LeanOn behandlas dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.