Fullstack-utvecklare

Fullstack-utvecklare till LeanOn!  

På LeanOn utvecklar vi systemlösningar som idag används hos några av nordens största banker, börser och värdepappersbolag. Du blir vidare en del av en arbetsplats där medarbetarnas välmående, engagemang och utveckling alltid är i fokus.

Vi söker dig som har arbetat under minst 3 års tid med;

  • Java
  • Microservices-arkitektur
  • Frontend-utveckling med JavaScript, framförallt inom ramverket React

Vidare ser vi gärna att du vill arbeta med systemutveckling där du trivs med att arbeta självständigt som tillsammans med andra i projekt.

Som fullstack-utvecklare på LeanOn arbetar du med systemutvecklingens alla delar; från kravställningsarbete, arkitektur och design till utveckling, testning och slutleverans. Du blir en del av ett projektteam där du omges av kompetenta medarbetare. Tillsammans tar ni er an projekt, som exempelvis kan innebära att utveckla i någon av våra produktmiljöer eller bygga en onlineplattform för någon av våra kunder. Då vi har en bred variation på våra kunder, finns möjligheten att fördjupa sig inom något teknikområde.

Hos oss på LeanOn får du på så vis möjlighet till en varierad och utvecklande roll genom våra tre affärsområden; produkter, interna kundprojekt och konsultuppdrag hos våra kunder. Vad som blir ditt nästa projekt är du själv med och påverkar.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett kompetent och engagerat team där det är högt i tak och en öppen atmosfär. Hos oss får du arbeta med de finaste märkena inom branschen och hjälpa våra kunder med deras kärnprocesser.

Ansökan

Skicka din ansökan till jobb@leanon.se. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta jobb@leanon.se. Intervjuer sker löpande.

Ort: Vi söker fullstack-utvecklare både till Stockholm och Uppsala 
Omfattning:
Heltid

Välkommen med din ansökan!

När du ansöker om anställning hos LeanOn behandlas dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.