Fullstack-utvecklare till LeanOn! 

På LeanOn arbetar vi utifrån visionen att vara det bolag vi alla vill jobba och som finansbranschen vill jobba med vilket vi tror har lagt grunden till att vi de senaste åren blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser. Sedan vår start 1998 har vi levererat produkter, systemlösningar och konsulter till våra kunder inom bank- och finansbranschen.

Din vardag

Som fullstack-utvecklare på LeanOn arbetar du med systemutvecklingens alla delar; från kravställningsarbete, arkitektur och design till utveckling, testning och slutleverans. Du blir en del av ett projektteam där du omges av kompetenta medarbetare. Tillsammans tar ni er an projekt, som exempelvis kan innebära att utveckla i någon av våra produktmiljöer eller bygga en onlineplattform för någon av våra kunder. Då vi har en bred variation på våra kunder, finns möjligheten att fördjupa sig inom något teknikområde.

Utvecklingen sker bland annat i följande miljöer:

  • Server: Java, Spring, Netflix OSS, REST, Microservices
  • Klient: JavaScript, React, HTML, CSS/SASS, Bootstrap, REST
  • Verktyg: Git, Gradle, npm

Hos oss på LeanOn får du möjlighet till en varierad och utvecklande roll genom våra tre inriktningar; produkter, interna kundprojekt och konsultuppdrag hos våra kunder. Vad som blir ditt nästa projekt är du själv med och påverkar.

Vem vi söker

För att lyckas som utvecklare hos oss tycker du att det är roligt med komplex systemutveckling och du trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra i projekt. Du har förmågan att kunna prioritera bland dina uppgifter och är mån om att säkerställa en hög kvalité i det arbetet du lämnar ifrån dig. Att bidra med dina kunskaper såväl som att ta till dig ny kunskap från andra är en självklarhet för dig. På LeanOn finns en positiv inställning och vi tror att du, precis som vi, väljer att se lösningar och möjligheter i stället för problem.

Tekniskt sett ser vi framför oss att du är erfaren inom: 

  • Java
  • Microservices-arkitektur
  • Frontend-utveckling med JavaScript, framförallt inom ramverket React

Beroende på erfarenhet och ditt engagemang anpassas uppgifterna med målet att du från start eller på sikt kommer kunna ta ett större ansvar i våra projekt för exempelvis teknikval och arkitektur. På LeanOn arbetar vi utifrån visionen att vi bygger bolaget tillsammans och varje individs bidrag är därför viktigt och värderas! 

Vår arbetsplats

Vi erbjuder dig en arbetsplats där trivsel och utveckling alltid står i fokus. Vi investerar i våra medarbetare och erbjuder bland annat individuella kompetensutvecklingsmöjligheter, maximalt friskvårdsbidrag och interna utbildningar. Vi tycker vidare det är viktigt att ha roligt tillsammans och under årets gång genomförs därför flera AW:s och konferensresor samt tillställningar där även familjen är välkommen.

Ansökan

Skicka din ansökan till jobb@leanon.se. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta jobb@leanon.se. Intervjuer sker löpande.

Ort: Vi söker fullstack-utvecklare både till Stockholm och Uppsala 
Omfattning:
Heltid

Välkommen med din ansökan!

När du ansöker om anställning hos LeanOn behandlas dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.