Junior Fullstack-utvecklare till oss på LeanOn!

På LeanOn arbetar vi utifrån visionen att vara det bolag vi alla vill jobba och som finansbranschen vill jobba med vilket vi tror har lagt grunden till att vi de senaste åren blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser. Sedan vår start 1998 har vi levererat produkter, systemlösningar och konsulter till våra kunder inom bank- och finansbranschen.

Din vardag

Som Junior Fullstack-utvecklare hos oss kommer du arbeta med systemutvecklingens alla delar; från kravställningsarbete, arkitektur och design till utveckling, testning, slutleverans, support och förvaltning. Du blir en del av ett projektteam där du omges av såväl juniora som seniora medarbetare. Tillsammans arbetar ni med projekt som exempelvis kan innebära att utveckla en onlineplattform hos någon av våra kunder eller arbete med vidareutveckling inom befintliga system. Vår ambition är att våra utvecklare ska kunna röra sig över hela stacken och för att sprida samt utveckla kompetens arbetar vi därför med rotation över teamen. På så vis kommer du beröra programmering inom såväl backend som frontend.

Exempel på typer av projekt:

  • Webbtjänster för att presentera och hantera finansiell data
  • Integrationslösningar för att hantera kommunikation mellan olika system och mapping av data
  • Systemstöd för att hantera compliance och rapporter

Utvecklingen sker bland annat i följande miljöer:

  • Server: Java, Spring, Netflix OSS, REST, Microservices
  • Klient: JavaScript, React, HTML, CSS/LESS, Bootstrap, REST
  • Verktyg: Git, Gradle, npm, docker

Vem vi söker

För att lyckas som utvecklare hos oss tycker du att det är roligt med komplex systemutveckling och du trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra i projekt. Du har förmågan att kunna prioritera bland dina uppgifter och är mån om att säkerställa en hög kvalité i det arbetet du lämnar ifrån dig. Att bidra med dina kunskaper såväl som att ta till dig ny kunskap från andra är en självklarhet för dig. På LeanOn finns en positiv inställning och vi tror att du, precis som vi, väljer att se lösningar och möjligheter i stället för problem.

Kvalifikationer

  • Högskoleutbildning inom systemvetenskap, datavetenskap eller motsvarande
  • Grundläggande kunskaper i Java, JavaScript samt Spring
  • Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska

Vår arbetsplats

Vi erbjuder dig en arbetsplats där trivsel och utveckling alltid står i fokus. Vi investerar i våra medarbetare och erbjuder bland annat individuella kompetensutvecklingsmöjligheter, maximalt friskvårdsbidrag och interna utbildningar. Vi tycker vidare det är viktigt att ha roligt tillsammans och under årets gång genomförs därför flera AW:s och konferensresor samt tillställningar där även familjen är välkommen. Mycket av detta driver vi tillsammans utöver våra vanliga arbetsuppgifter, oavsett om det handlar om att tillfredsställa fikasuget hos kollegorna, köpa in det senaste Nintendospelet eller att sätta upp en ny mobb-programmerings-station. Vi gillar engagemang och uppmuntrar initiativ som stöttar gemenskap och kompetensutveckling inom bolaget, därför är det aldrig komplicerat att styra upp ex en lunch and learn, en spelkväll eller testa den där nya aktiviteten på nästa AW etc.

Ansökan

Skicka din ansökan till jobb@leanon.se. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta jobb@leanon.se. Intervjuer sker löpande.

Ort: Vi söker fullstack-utvecklare både till Stockholm och Uppsala 
Omfattning:
Heltid

Välkommen med din ansökan!

När du ansöker om anställning hos LeanOn behandlas dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.