Projektledare med leveransansvar

Är du en driven projektledare som har intresse för mjukvaruutveckling, projektmetodik och människor som motiveras av att leda projekt från förstudie till slutleverans?

Då är rollen som projektledare hos oss på LeanOn rätt för dig!


LeanOn utvecklar nischade systemlösningar som idag används hos några av Nordens största banker, börser och värdepappersbolag. Finansbranschen står inför stora utmaningar med digitalisering och ökad reglering och i det sammanhanget spelar LeanOn en viktig roll. LeanOn befinner sig i en expansiv fas med flera stora satsningar både hos våra kunder och inom vårt eget produktutbud. Vi söker därför en projektledare till vårt kontor i centrala Stockholm eller Uppsala.

Vår vision är att vara en arbetsplats där våra medarbetare trivs och får möjligheten att växa och utvecklas. Vi har ett tydligt fokus och en hög ambition i dessa frågor vilket har lett till att vi blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser flera år i rad.  


Din vardag

Hos oss kommer du att ha ett leveransansvar gentemot våra kunder där du tillsammans med våra utvecklare kommer att driva och leverera projektresultat. Du kommer att vara delaktig redan från försäljning, där både förstudier och estimering är en viktig del. Därefter har du helhetsansvar för projektleveransen vilket innebär att arbeta med kravhantering, coacha och leda projektteamet samt att löpande säkerställa att kvalité och tidsplan möts. Du kommer att ha en tät dialog och samarbete med kunden där du stämmer av projektstatus, budget och att förväntningar uppfylls. Utvecklarteamen hos oss arbetar efter ett agilt arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet och intresse av att jobba och utveckla metodfrågor både från mer traditionell projektmetodik till agila metoder.


Vem vi söker

Vi lägger stor vikt vid personliga lämplighet och tror att du är bekväm och trygg i din yrkesroll, har ett naturligt driv och uppskattar ett högt tempo och ett varierande uppdrag. För att lyckas i rollen ser vi att du är lösningsorienterad, drivande och initiativrik i ditt arbete. Vidare är du duktig på att leda andra, är orädd samt har förmågan att utmana på ett konstruktivt sätt. För att trivas i rollen som projektledare hos oss behöver du vara välstrukturerad, affärsmässig och ha en analytisk förmåga.

Vi ser gärna att du har:

· Relevant akademisk examen

· Minst 5 års erfarenhet av projektledning inom IT och programutveckling, meriterande inom bank och finans

· Erfarenhet av olika arbetssätt, leveransmodeller och agila angreppssätt


Vad kan vi erbjuda dig?

· Ett väletablerat och stabilt företag som befinner sig i en spännande expansiv fas där du får stora möjligheter att påverka. Som projektledare får du möjlighet att vara med och vidareutveckla LeanOn som bolag.

· Du erbjuds stora möjligheter till vidareutveckling och individuella kompetensutveckling i form av en utbildningspott där du får möjlighet att utbilda dig under arbetstid.

· Det finns även möjlighet att ta konsultuppdrag inom kravanalys, projektmetodik eller inom något annat relevant område beroende på ditt intresse och dina kvalifikationer.

· Sociala aktiviteter: vi vill att du ska må bra, trivas och ha roligt på arbetet och därför arrangerar vi regelbundet olika sociala aktiviteter. 

· En flexibel arbetsplats med stor frihet att planera vardagen för att få arbete och privatliv att gå ihop. 

· Vid intresse finns det på sikt möjlighet att denna roll innehåller personalansvar för ett antal systemutvecklare.

· Generösa förmåner med till exempel maximalt friskvårdsbidrag och extra föräldraförmåner.


Ansökan

Skicka din ansökan till jobb@leanon.se. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta jobb@leanon.se. Intervjuer sker löpande.

Ort: Stockholm eller Uppsala
Omfattning:
Heltid

Varmt välkommen med din ansökan och bli en del av ett växande Great Place to Work-företag! 

När du ansöker om anställning hos LeanOn behandlas dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.