Senior Java-utvecklare med intresse för Backend!

På LeanOn arbetar vi utifrån visionen att vara det bolag vi alla vill jobba och som finansbranschen vill jobba med vilket vi tror har lagt grunden till att vi de senaste åren blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser. Sedan vår start 1998 har vi levererat produkter, systemlösningar och konsulter till våra kunder inom bank- och finansbranschen.

Din vardag

Som Senior Javautvecklare inom Backend kommer du arbeta i ett agilt team bestående av juniora och seniora medarbetare. Tillsammans ansvarar ni för några av våra system som används av ett par av våra större kunder inom bank- och finansbranschen. Systemen hanterar värdepapper, som aktier och fonder, samt transaktions- och betalningsflöden. Du kommer ges en stor grad av inflytande vad gäller arkitektur och teknisk roadmap för systemens fortsatta utveckling och kontinuerliga förbättringar. 

Ett typiskt projekt kan handla om att utveckla funktioner som stödjer ett nytt regelverk för bank- och finansbranschen. Du kommer att vara delaktig i hela processen från att ta fram krav tillsammans med kunden, planera arkitekturen och arbeta med utvecklingen för att slutligen implementera lösningen hos kund.

Utvecklingen sker bland annat inom: 

  • Tekniker: Java – J2EE (EJB), Swing, JDBC, JMS
  • Verktyg: Git, Gradle, Ant
  • Miljöer: JBoss, IBM Websphere MQ, RabbitMQ, Postgres, MSSQL 
  • Övrigt: ISO15022, REST-API

Vem vi söker

För att lyckas som utvecklare hos oss tycker du att det är roligt med komplex systemutveckling och du trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra i projekt. Du har förmågan att kunna prioritera bland dina uppgifter och är mån om att säkerställa en hög kvalité i det arbetet du lämnar ifrån dig. Att bidra med dina kunskaper såväl som att ta till dig ny kunskap från andra är en självklarhet för dig. På LeanOn finns en positiv inställning och vi tror att du, precis som vi, väljer att se lösningar och möjligheter i stället för problem. 

Du har gedigen erfarenhet från systemutveckling i Java – J2EE (EJB) och känner dig trygg med att röra dig inom de tekniker, verktyg och miljöer som beskrivs ovan. Saknar du erfarenhet inom något område är du öppen för att lära dig! Har du arbetat hos bank eller aktör inom finansbranschen är mycket meriterande!

Vår arbetsplats

Vi erbjuder dig en arbetsplats där trivsel och utveckling alltid står i fokus. Vi investerar i våra medarbetare och erbjuder bland annat individuella kompetensutvecklingsmöjligheter, maximalt friskvårdsbidrag och interna utbildningar. Vi tycker vidare det är viktigt att ha roligt tillsammans och under årets gång genomförs därför flera AW:s och konferensresor samt tillställningar där även familjen är välkommen.

Ansökan

Skicka din ansökan till jobb@leanon.se. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta jobb@leanon.se. Intervjuer sker löpande.

Ort: Stockholm (Gamla Brogatan 26) eller Uppsala (Svartbäcksgatan 8)
Omfattning:
Heltid, Tillsvidare

Välkommen med din ansökan! 

När du ansöker om anställning hos LeanOn behandlas dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.