Systemtekniker till LeanOn

Systemtekniker till LeanOn!

Har du ett genuint teknikintresse och brinner för att lösa problem? Är du en engagerad lagspelare som trivs med frihet under ansvar? Vi växer och söker nu två systemtekniker till vår nya IT support!

På LeanOn utvecklar vi systemlösningar som idag används hos några av Nordens största banker, börser och värdepappersbolag. I takt med att vi levererat lösningar har vårt supportåtagande växt och behovet av ett dedikerat supportteam har utformats. Det nya teamet kommer ansvara för all support mot våra befintliga kundsystem samt för aktiviteter relaterade till vår interna IT- infrastruktur.

Din vardag

I din roll som systemtekniker kommer du hjälpa våra företagskunder i olika typer av tekniska frågeställningar relaterade till LeanOns system och plattformar. Det innebär bland annat att:

  • Övervaka, felsöka och försöka förstå vad som händer i applikationer och system.
  • Installera och konfigurera om system efter ändrade förutsättningar samt testa och verifiera att resultaten är korrekta.
  • Automatisera processer och rutiner samt kontinuerligt förbättra dokumentation kring supportorganisationen.

Typiska tekniker och verktyg som du kommer arbeta med är scripting (tex bash), databaser (SQL- källor), AWS, Docker, Linux och nätverk.

Arbetet innefattar även jour och support utanför kontorstid som fördelas mellan dig och dina kollegor i motsvarande roll.

Vem vi söker 

Vi söker dig som brinner för IT och trivs i en ansvarsfull och social roll med mycket kundkontakt. Du är noggrann i ditt arbete, gillar att samarbeta med andra och har en mycket god problemlösningsförmåga. För att lyckas i denna roll har du:

  • God förståelse för IT-miljöer, men framförallt en stor vilja att lära dig mer.
  • Erfarenhet från en liknande roll. 
  • Lätt för att sätta dig in i kundens perspektiv och att göra dig förstådd över telefon och i text, på både svenska och engelska.

Vår arbetsplats

Vi erbjuder dig en arbetsplats där medarbetarnas trivsel och utveckling alltid står i fokus. Hos oss får du komma in i en ansvarsfull roll och hjälpa våra kunder med deras kärnprocesser. Vi investerar i våra medarbetare och erbjuder bland annat individuella kompetensutvecklingsmöjligheter, maximalt friskvårdsbidrag och interna utbildningar, för att nämna några saker.

Ansökan

Skicka din ansökan till jobb@leanon.se. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta jobb@leanon.se. Intervjuer sker löpande.

Ort: Stockholm och/eller Uppsala 
Omfattning:
Heltid, Tillsvidare

Välkommen med din ansökan! 

När du ansöker om anställning hos LeanOn behandlas dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.