Höstkonferens på vackra Färöarna!

På LeanOn gillar vi att se, testa och få uppleva saker som vi inte gjort tidigare, oavsett om det gäller ny teknik, en löptävling eller ett vackert landskap. I år tog vi därför konferensen till Färöarna där vi planerat ett par fullspäckade konferensdagar med fokus på bland annat kompetensutveckling och kreativ produktutveckling.

Då vår verksamhet grundar sig i kompetensen hos våra medarbetare är deras kontinuerliga utveckling avgörande för att vi ska fortsätta att vara i framkant med den IT-utveckling som sker i samhället och hos våra kunder. För att säkerställa att vi jobbar med utveckling på rätt sätt och hittar rätt inriktningar tog vi därför hjälp av våra kloka utvecklare. Tillsammans fick de i uppgift att utvärdera vår nuvarande kompetensutvecklingsmodell samt komma med input på nya idéer som vi kan jobba vidare med för att på ett ännu mer effektivt sätt utbyta kunskaper och sprida inspiration internt. Med detta underlag kommer vi nu ha möjlighet att vässa våra processer ytterligare och säkerställa att vi är redo för morgondagens utmaningar!

Efter ett par intensiva konferenspass med många nya insikter drog vi på vandringsskorna och begav oss ut bland de vackra landskapen som Färöarna visade upp. För att ta sig fram till de bästa utsiktsplatserna i hård vind och över alla små bäckar krävdes en laginsats och tack vare alla dessa hjälpande händer lyckades vi! På bilden nedan har vi samlats vid ett av Färöarnas kända vattenfall, Bøsdalafossur, där sjön Leitisvatn rinner ut i havet. Om vi tyckte det var häftigt? Vi säger bara WOW!