Om LeanOn

Fintech i framkant sedan 1998

Sedan LeanOn grundades 1998 har fokus varit att utveckla avancerade systemlösningar för finansbranschen. Därför säger vi att vi arbetat med fintech sedan 1998. Under åren har vi byggt upp en rejäl kunskapsbank om finansbranschen och dess behov. Det behövs för att kunna bygga plattformar med bland annat snabb time-to-market och säker drift från dag ett.

 

Beprövade lösningar och helhetsansvar

LeanOns lösningar används idag av några av Nordens största banker, börser och värdepappersbolag. Viktigt för oss och våra kunder är att vi tar långsiktigt helhetsansvar för både produkterna och införandet. Vi bistår med driftstöd, underhåll och uppdateringar vilket gör att våra lösningar håller i många år framåt. Det har gett oss långvariga relationer med våra kunder som även gett oss förtroende att utveckla nya tjänster. Här kan du läsa mer om några av våra kundcase.

 

Stabilt bolag med vinnande filosofi

LeanOn arbetar efter visionen att bygga det bolag vi alla vill jobba på. Vi är övertygade om att det är det som skapar engagerade medarbetare och som i sin tur skapar värde även för våra kunder. Vår filosofi har gjort att vi har hängivna konsulter som jobbar hos oss för att de älskar fintech och vill ta stort personligt ansvar i varje projekt och varje detalj. Mixen av kollegor med samma grundkunskaper men med unika specialkompetenser gör att vi alltid kan hitta rätt kompetens för varje kunds behov.

Fem år i rad har vi blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work®*. Dessutom har vi nu två år i rad blivit utsedda till en av Europas bästa arbetsplatser. Detta är något vi är otroligt stolta över och visar att vi är på rätt väg i vårt arbete med vår vision.

LeanOn har kontor i Stockholm och Uppsala.

 

Kontakta oss

 

*Great Place to Work® arbetar med att utvärdera och utveckla arbetsplatser och organisationer världen över. Varje år genomför de undersökningen ”Sveriges bästa arbetsplatser” som flera hundra bolag deltar i, bara i Sverige.