Våra tjänster

Med produkter, konsultexpertis och systemutveckling i framkant hittar vi den bästa lösningen för just er

PRODUKTER

Produkter som digitaliserar finansbranschen 

LeanOn erbjuder en serie produkter specialiserade för värdepappersområdet vilka kan användas var för sig eller kombineras ihop till helhetslösningar. Alla våra produkter är startklara och innehåller en mängd olika funktioner, som kan anpassas och skräddarsys efter era specifika behov. Det ger snabb time-to-market och tryggheten i en beprövad lösning, samtidigt som ni får fördelen av en anpassningsbar och framtidssäker lösning som går att bygga på och uppdatera med nya funktioner och komponenter.

Vårt produkterbjudande omfattar allt från en modern och funktionsrik onlineplattform för kundportaler till bassystem för depåhantering, order record keeping-tjänst och ’middle ware’-system med realtidsintegration mot börser, marknadsdataleverantörer och fondhandelsplatser.

Alla våra produkter uppfyller såväl branschkrav som myndigheters krav på tillförlitlig datasäkerhet.   

AKTIEHANDEL

FONDHANDEL

ORDER RECORD KEEPING

KONSULTSTÖD

Expertis och konsultstöd hela vägen   

Vår erfarenhet visar att det sällan finns två kunder med exakt samma förutsättningar och behov. Därför erbjuder vi, som komplement till våra produkter, expertis och konsultstöd utifrån era specifika behov. Vi börjar med att, tillsammans med er, göra en behovsanalys eller förstudie för att säkerställa att ni får rätt systemlösning. Därefter kan vi hjälpa till med allt från projektledning, kundanpassningar, utveckling och integrationer till test och driftsättning. När systemlösningen är på plats erbjuder vi även support, förvaltning och vidareutveckling samt, om önskas, även drift/hoasting. På så sätt får ni en partner som tar långsiktigt helhetsansvar för er digitalisering. 

Hos oss kan du även få rådgivning och konsulttjänster kring it-systemlösningar och digitalisering generellt, oavsett system eller leverantör.  

Kontakta oss

Förstudie

Projektledning

Kundanpassningar

Systemutveckling

Support

Förvaltning