LeanOn’s huvudkontor flyttar

Efter tio år på Smedsgränd 3 flyttar nu LeanOn’s huvudkontor till nyrenoverade lokaler på Svartbäcksgatan 8 i centrala Uppsala.

LeanOn befinner sig i en tillväxtfas och har därför sökt efter ett nytt och modernt kontor som ger utrymme för fler medarbetare. Den genomtänkta planlösningen som nya kontoret har kommer även hjälpa den interna kommunikationen att utvecklas samt främja ett tajtare samarbete i olika projektgrupper. Vidare leder alltså satsningen till ännu bättre lösningar för kunden.

Paulina Strandet Karlsson, som har varit med och lett flyttprojektet, ser hur det nya kontoret kommer bidra till arbetet med företagskulturen:

”LeanOn arbetar aktivt med att skapa en stark gemenskap på företaget och flytten till det nya kontoret är en del i det arbetet. Kombinationen av arbetsytor och sociala ytor skapar möjlighet till såväl fokuserat arbete som att bygga vidare på gemenskap och sammanhållning, vilket bidrar till en mer trivsam miljö för oss alla”.

Det är med spänning som LeanOn flyttar in i det nya kontoret, samtidigt som det såklart har varit en nostalgitripp under nedpackningen av Smedsgränd 3. Många av de som var med och flyttade in på Smedsgränd arbetar fortfarande kvar på LeanOn och det är mycket som hunnit hända under de här 10 åren. När LeanOn flyttade in på Smedsgränd 3 var det år 2008 och bara i själva flytten ses en stor skillnad från då till idag.


”Den här flytten blir något lättare än den som gjordes år 2008. Skärmarna är avsevärt mycket tunnare och lättare idag (om än större), serverparken har börjat flytta ut i molnet och digitaliseringen har minskat pappershanteringen vilket gör att det är färre kartonger med papper som behöver bäras runt på”.

– Magnus Johansson, utvecklare på LeanOn sedan 2000

 

LeanOns besöksadress i Uppsala är från och med måndag 1 oktober:
Svartbäcksgatan 8
753 20 Uppsala

För fler frågor, kontakta oss