Möt vår nya ekonomiansvarige – Mikaela!

I samband med att vår fantastiska kollega Maria Malmström, som varit LeanOns ekonomiansvarige i 21 år, nu lämnar siffrorna bakom sig för att istället ägna all sin tid åt familj och bad på västkusten har vi sökt hennes efterträdare.

För oss var det viktigt att hitta en person som delar vårt engagemang och vår framåtanda. Någon som vill vara med och påverka vår riktning och som med sin analytiska kunskap kan bidra i våra beslut. När vi sedan träffade Mikaela Opard Hamnstedt kändes valet självklart!

Mikaela har en bred erfarenhet inom ekonomi och kommer senast från en roll som redovisningsekonom. Hos oss på LeanOn kommer hon att ansvara för allt ekonomiarbete och vara ett viktigt stöd för såväl ledning som medarbetare.

”Det känns superkul att börja jobba på LeanOn och jag ser fram emot alla nya, spännande utmaningar som det innebär och även att, förhoppningsvis, inom en snar framtid få träffa alla mina nya kollegor!”
Mikaela Opard

På LeanOn finns vidare ett stort intresse för olika typer av aktiviteter och en hög tävlingsanda. Att Mikaela gärna spenderar sin fritid på fotbollsplanen och planerar att ta Bälinge IF ett steg närmare Allsvenskan gör ju det ännu tydligare att hon redan från dag ett kliver in som en riktig LeanOn’are!

Vi är därmed otroligt stolta och glada över att i veckan ha fått välkomna Mikaela som ny ekonomiansvarig och vi tackar samtidigt Maria för hennes otroliga engagemang och stora omtanke under alla dessa år på LeanOn!