Möt vår nya kollega Hampus!

I tisdags välkomnade vi Hampus Bergqvist till oss på LeanOn. Efter att ha läst datateknik på Linnéuniversitetet flyttade han tillbaka till Stockholm och har nu precis blivit klar med ett traineeprogram med fokus på Javaprogrammering. Framöver kommer Hampus jobba med systemutveckling kopplat till vår onlineplattform LISA!

Hur har din start på LeanOn varit?

”Starten på LeanOn har gått väldigt snabbt! På endast tre dagar har jag fått blommor, varit och jobbat i Stockholm och Uppsala, varit på AW i Humlegården och fått min första programmerings-task i LISA-teamet vilket har fått mig att känna mig väldigt uppskattad.”

Vad ser du fram emot framöver?

Jag ser framemot att jobba som full-stack, och även jobba med saker utanför stacken, som tex försäljning. Jag ser även fram emot att träffa alla kollegor och vara med på alla roliga evenemang som LeanOn planerar och håller i.”

Utöver att koda är det fiske, fotboll, golf eller skidor som gäller. Perfekt tycker vi och såg till att han tidigt fick in vår nästa skidkonferens i kalendern. Vi är så glada att du nu är på plats och ser fram emot att följa din resa hos oss!