Möt vår nya kollega Jessica!

Vi är glada att välkomna vår fullstackutvecklare, Jessica Broström till LeanOn! Jessica är en erfaren utvecklare med 10 års erfarenhet av systemutveckling. På LeanOn kommer hon tillhöra ett av våra team som bland annat jobbar med våra tjänster inom aktiehandel och Order Record Keeping. 

Vi är så glada att du är här, varmt välkommen till oss Jessica!

Hej Jessica, hur har dina första veckor på LeanOn varit? 

Min första tid på LeanOn började med en konferens som övergick till att sätta sig in i det projekt jag ska arbeta med. Det kändes som ett optimalt upplägg med mjukstart för att lära känna kollegorna och företaget innan det är dags att komma i gång med arbetet i projektet. Jag är superimponerad av alla mina nya kollegor som allihop fått mig att känna mig inkluderad från start. Det är unikt!

Kan du ge oss en kort presentation av dig själv?

Förutom att koda så hittar jag gärna på aktiviteter med familjen, tar hand om vår trädgård, klättrar eller tränar varierat för att kroppen och sinnet ska må bra. Lite stickning eller en bok framför brasan är inte heller fel!

Vilka av dina personliga egenskaper kan du använda i din roll på LeanOn?

Jag hoppas på att bidra med min lösnings-orienterade förmåga, bra mix från tidigare erfarenheter samt som social och engagerad teammedlem.

Vad är du intresserad av att lära dig mer om hos oss?

Just nu ser jag fram emot att lära känna produkterna, användningen av dem och miljöerna bättre. Och förutom att lära känna FinTech-branschen, så håller jag äntligen på att konvertera från .NET C# till Java.