Möt vår nya utvecklare Felix!

Hur har dina första veckor på LeanOn varit?  

Intensiva men väldigt roliga och lärorika veckor! Kände direkt att jag fick en bra inblick i de olika systemen och arbetsflödet som används hos LeanOn. Alla kollegor är oerhört tillmötesgående och vill verkligen hjälpa till om man kommer med frågor. Det har gått väldigt smidigt att komma in i gruppen och jag känner mig redan som hemma på kontoret. Nu ser jag fram mot att fortsätta utvecklas och sätta mig in i de olika projekten ytterligare.

Kan du ge oss en kort presentation av dig själv? 

Jag gillar att testa på nytt, ofta i form av nya sporter, men även nya utvecklingsverktyg och intressanta maträtter. På fritiden går mycket tid åt träning, familj och vänner. Om det finns tid över ligger jag gärna is soffan framför en bra film!

Vilka av dina personliga egenskaper kan du använda i din roll på LeanOn?

En problemlösningsförmåga inom tekniska områden har alltid varit en av mina styrkor. Speciellt att se en helhetsbild av problem och utifrån det hitta nya lösningar som fungerar för alla inblandade parter.

Vad är du intresserad av att lära dig mer om hos oss?

Det ska bli superkul att få en större inblick i hur de olika systemen fungerar och interagerar med varandra, även hur de är strukturerade för att enkelt möjliggöra framtida ändringar. Det är även kul att få arbeta inom fintech då jag länge velat få en bättre förståelse för finansbranchen. Utöver detta ser jag fram mot många intressanta konversationer med kunniga kollegor!