Passionen för våra kunder börjar inifrån

LeanOn utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser i år igen!

Efter förra årets 11:e plats i Great Place to Work®s utvärdering klättrade LeanOn i år till plats 4 i kategorin små bolag. En förbättring som vi är väldigt stolta över, samtidigt som syftet med att delta i Great Place to Work® inte främst är att nå en hög rankning, utan att utvärdera resultatet för att bli ännu bättre på att skapa förutsättningar för trivsel och engagemang.

LeanOn drivs av visionen att vara det bolag vi alla vill jobba på. För att kunna nå den visionen är LeanOn 100 procent personalägt och alla medarbetare är delaktiga i arbetet med att vidareutveckla företaget – med engagemang och pålitlighet som främsta kärnvärden.

Jag är helt övertygad om att vi är på rätt spår när vi sätter medarbetarna i fokus, där delaktigheten är central. Då får vi motiverade medarbetare med genuin passion för att skapa bra lösningar, där vi tar ansvar på riktigt och ger systemen den kärlek de behöver för att det ska bli bra. På så sätt är det visionen som i slutändan levererar värde och nytta till våra kunder.

– Klas Malmén, VD LeanOn

Great Place to Work® är världens största arbetsplatsstudie och deras medarbetarundersökning används av mer än 7 000 organisationer varje år. I rankningen av bästa arbetsplatser väger Great Place to Work® in dels resultatet av medarbetarundersökningen, dels en dokumentering av hur företagen faktiskt arbetar för att vara en bra arbetsplats.

Anledningen till att vi lutar oss mot Great Place to Work® är att de har en bra metod som hjälper oss identifiera hur vi presterar som arbetsgivare. Utifrån vårt resultat arbetar vi sedan aktivt med ständiga förbättringar för att säkerställa att vi är den arbetsplats där vi alla vill arbeta både idag och imorgon.

– Paulina Strandet Karlsson, HR-ansvarig LeanOn