Säg hej till Viktor!

1 februari välkommnade vi Viktor Altberg till oss! På LeanOn kommer Viktor till att börja med jobba med systemtestning kopplat till vår onlineplattform LISA. Vi är så glada att du börjat hos oss, varmt välkommen till oss Viktor!

Hej Viktor, hur har dina första veckor på LeanOn varit?  

Min första tid på LeanOn har varit bra! Jag har blivit bra mottagen utav kollegorna och jag har fått en bra introduktion till några utav LeanOns projekt som jag direkt fick börja testa i. 

Kan du ge oss en kort presentation av dig själv?

Utanför jobbet har jag ett stort generellt intresse för motorsport och följer t.ex. alltid formula 1 serien. Utöver det har jag ett relativt nytt intresse vilket är klättring där jag för det mesta klättrar bouldering.

Vilka av dina personliga egenskaper kan du använda i din roll på LeanOn?

Jag hoppas att min förmåga att lätt bli intresserad utav nya system och hur dem fungerar kommer att göra nytta. Jag tror att detta kombinerat med att kunna tänka kreativt är viktiga egenskaper i min roll som systemtestare.

Vad är du intresserad av att lära dig mer om hos oss?

Jag ser fram emot att få en bredare kunskap inom LeanOns produkter. Jag ser dessutom fram emot att med hjälp utav den breddade kunskapen kunna bidra till en genomförlig testning utav det LeanOn utvecklar.