Välkommen Victor!

Vi är glada att kunna meddela det senaste tillskottet till LeanOn-teamet: Victor Pettersson som kommer att arbeta som fullstackutvecklare. Han kommer att börja med att arbeta med vår produkt ELIN.

Victor började på LeanOn efter att ha studerat datavetenskap på KTH och har precis tagit sin examen (grattis!). Men låt oss ta reda på lite mer:

Hej Victor, hur har dina första veckor på LeanOn varit? 

Min första tid har varit rolig och intressant! Jag har fått en god inblick i våra produkter och mina kollegors roller. Det är alltid värdefullt att höra hur kollegor tar sig an problem. Jag har börjat få en förståelse kring våra projekt och de problem vi löser för våra kunder. Redo för att lära mig så mycket som möjligt! 

Kan du ge oss en kort presentation av dig själv?

Cykling ligger mig varmt om hjärtat! Nu i sommar blir det en sväng till Norge för en hel del cykling. På vintern blir det en mycket utförsåkning. Har såklart hört om tidigare skidresor med LeanOn – det ser jag fram emot!

Vilka av dina personliga egenskaper kan du använda i din roll på LeanOn?

Hoppas att min envishet att lösa komplexa problem kommer göra nytta. Jag tror jag har stor nytta av min envishet kombinerat med min problemlösningsförmåga i min roll. 

Vad är du intresserad av att lära dig mer om hos oss?

Framförallt ska det bli intressant att se hur fintech branschen fungerar och utvecklas!