Vi kickstartar augusti med två nya kollegor!

Efter en härlig sommarledighet är vi nu tillbaka och startar med att välkomna två nya kollegor, Kevin Alemi och Alexander Lindborg!

Kevin kommer direkt från universitetet där han precis avslutat sin Master inom Datavetenskap. Vid sidan av studierna har han dessutom varit lärarassistent inom ett flertal programmeringskurser och vi ser fram emot att få se mer av denna pedagogiska sida på kommande konferenser och utbildningstillfällen! På LeanOn kommer han nu att börja som Systemutvecklare och tillhöra teamet som jobbar med vårt erbjudande kring portföljrådgivning.

Hur känns det att nu ha börjat på LeanOn?
”Det känns superbra, LeanOn-teamet har varit väldigt välkomnande och även arrangerat ett bra introduktionsflöde åt mig. Redan under min första vecka fick jag möjlighet att påbörja ett antal programmerings-tasks och känner att det var superkul att redan så tidigt få börja bidra till teamet.”

Alexander har precis packat upp sin nya dator och gjort sig redo för att påbörja introduktionen till rollen som Systemtekniker på LeanOn. Detta är en ny roll för oss och han kommer att arbeta dedikerat med vår systemsupport och interna IT infrastruktur. Alexander är en problemlösare ut i fingertopparna och hans stora intresse för datorer och tidigare erfarenhet som supporttekniker kommer passa perfekt när han nu ska sätta sig in i våra system och hjälpa våra kunder.

Vad ser du fram emot nu när du börjat på LeanOn?
”Jag ser fram emot att lära känna mina trevliga kollegor och att få ta mitt tech intresse till nästa nivå.”

Vi är så glada att ha Kevin och Alexander på plats och det ska bli så roligt att få följa deras utveckling på LeanOn!